Omavalvontasuunnitelma

OMAVALVONTASUUNNITELMA

1. YRITYKSEN TIEDOT

Tanjan Taika, Tanja Karhatsu

Tervamäentie 259, 72210, Tervo

Y-tunnus 2568700-5

p. 0504643287, tanjantaika@gmail.com

www.tanjantaika.fi

Yritys rekisteröity 6.9.2023 yritysrekisteriin ja rekisterimuutos 16.3.2023.

2. OMAVALVONTASUUNNITELMAN LAATIMINEN

Omavalvonnasta kokonaisuudessaan vastaa yrittäjä Tanja Karhatsu. Suunnitelmaa tarkastellaan säännöllisesti ja päivitetään tarvittaessa. Omavalvontasuunnitelman päivittämisestä vastaa yrittäjä. Omavalvontasuunnitelma löytyy paperisena versiona yrittäjältä sekä yrityksen verkkosivuilta www.tanjantaika.fi

3. TOIMINTA-AJATUS, ARVOT JA TOIMINTAPERIAATTEET

Tanjan Taika tarjoaa kokonaisvaltaista hyvää oloa hoitojen, käsitöiden ja työpajojen avulla. Palveluiden kautta tuodaan asiakkaille läsnäoloa, rentoutusta, taianomaisia hetkiä ja luonnonläheisyyttä – kehon ja mielen hyvinvointia tukien.

Yrityksen arvot:
Luovuus – Uskallus tehdä omannäköisiä ratkaisuja
Innovatiivisuus – Jatkuva kehitys ja uuden luominen
Uniikkius – Persoonalliset ja yksilölliset tuotteet ja palvelut
Asiakaslähtöisyys – Jokainen asiakas kohdataan yksilönä ja kunnioittavasti
Luonnonläheisyys – Luonto on osa hoitoja ja työpajoja
Läsnäolo – Rauhallinen ja kiireetön kohtaaminen

Asiakkaiden kanssa huomioidaan aina turvallisuus, vastuullisuus ja lämmin kohtaaminen.

5. Omavalvonnan toimeenpano

Hoitola

  • Huolehditaan tilojen siisteydestä ja hygieniasta. Hoitopiste siivotaan ja desinfioidaan jokaisen asiakkaan jälkeen.

  • Työvälineet puhdistetaan ja desinfioidaan jokaisen käytön jälkeen.
  • Kädet pestään ennen jokaista asiakasta ja tarvittaessa käytetään käsidesiä.
  • Liinavaatteiden vaihto asiakkaiden välissä.
  • Tuotteiden säilytys tapahtuu ohjeiden mukaan.
  • Laitteiden käyttö maahantuojan ohjeiden mukaan.


Elintarvikehygienia

  • Elintarvikkeideiden osalta on huomioitava mahdolliset allergiat ja vältettävä kontaminaatioita.
  • Käytetään tuoreita ja puhtaita elintarvikkeita.
  • Noudatetaan säilytyslämpötiloja.
  • Huolehditaan henkilökohtaisesta hygieniasta.
  • Valmistaessa huolehditaan työtasojen, laitteiden ja työvälineiden puhtaudesta.
  • Noudatetaan elintarvikelainsäädäntöä ja turvallisuusmääräyksiä.

6. Asiakkaan asema ja oikeudet

Asiakasta kohdellaan kunnioittavasti ja yksilöllisesti. Asiakkaalla on oikeus:

  • Saada turvallista, luottamuksellista ja ammattitaitoista palvelua
  • Tietää, mitä henkilötietoja hänestä kerätään ja miksi
  • Tarkistaa, korjata tai pyytää poistamaan omia tietojaan

Toimintaa kehitetään asiakkailta saaman palautteen avulla.

7. Asiakastietojen käsittely ja kirjaaminen

  • Asiakastietoja kerätään vain palveluiden tuottamisen kannalta oleellisesti.
  • Tiedot tallennetaan salasanoin suojattuihin järjestelmiin.
  • Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille ilman asiakkaan lupaa.
  • Tietoja säilytetään niin kauan kuin asiakassuhde on aktiivinen ja sen jälkeen lainsäädännön edellyttämän ajan (esim. kirjanpitoaineisto 6 vuotta).

Omavalvontasuunnitelman hyväksynyt ja vahvistanut

Tanja Karhatsu

Tervossa 20.4.2023

Omavalvontasuunnitelma päivitetty 8.6.2025